Tijd voor verandering

De grootste verandering die op deze site gaat plaatsvinden heb je alleen door wanneer je dit kunt lezen. Ik stop namelijk met schrijven in het Engels.

Je zou kunnen zeggen dat ik helemaal stop met schrijven, aangezien er al jaren niets nieuws is verschenen op kellywestra.com. Maar ja, hè, ik vond het wel weer eens tijd om beter aan de slag te gaan met mijn vaardigheden. Ik verspil veel te veel tijd met spelletjes spelen op mijn telefoon en doelloos door Tumblr scrollen. Het is tijd voor zelfverbetering, -ontplooing, en daardoor voor verandering.

Houd je ogen open voor nieuws, geen idee nog wat dat gaat zijn, maar mijn aandacht heeft het in ieder geval wel weer. Ik zie dingen voor me. Schrijven over het bouwen van een carrière en vechten tegen tegenslagen, salarisonderhandelingen, het krijgen of missen van promoties. Maar ook het maken van heerlijke dinertjes samen met vrienden, om meer te genieten van het leven. Heerlijke zoete baksels, creaties uit de oven. Natuurlijk mag een stukje hier en daar over mijn voorliefde voor kleding en schoenen niet ontbreken.

Lang verhaal kort, er is nog niets. Maar er komt genoeg. Ik hoop dat je er bij bent.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram